Panelen en muurstoffering

Een uniek karakter geven aan je interieur? Als kwaliteitsstoffeer bieden wij sinds een aantal jaren aan om bijvoorbeeld muren te stofferen. Dit aanbod kent veel belangstelling waardoor wij het ook graag aanbieden aan al onze bestaande en nieuwe klanten. Wil je je interieur een uniek karakter geven, waarom de muren (of een muur) niet stofferen. De geschiedenis leert ons dat deze stofferingswijze niet uit de lucht komt vallen. Vroeger had men al door dat het stofferen met een meubelstof of leer een isolerende werking heeft naast dat het geluidsdempend is.  Onze prachtige collectie meubelstoffen en (kunst)leer kent diverse kwaliteiten die geschikt zijn voor dit doeleinde.

Naast het volledig stofferen van wanden bieden we je ook de mogelijkheid aan om panelen op maat te laten maken welke wij aan je wand(en) kunnen bevestigen. Een unieke uitstraling voor een meer dan betaalbare prijs.

Informeer naar alle mogelijkheden of kom langs en wij gaan op korte termijn voor je aan de slag!Muurstoffering 
Dit is een eeuwenoude manier van stofferen van muren. In de middeleeuwen kende met geen Gamma of Hornbach en stoffeerde de muren zoals wij deze nu verven of behangen. Het voordeel, naast de unieke uitstraling, had de stof een geluiddempende en isolerende werking. Stikken&Stofferen gelooft in de kracht van de eeuwenoude stoffeermethode van wanden en onze unieke benadering hiervoor sterkt onze visie in deze. Ook jouw wand(en) op unieke wijze vormgegeven! Neem contact met ons op en wij informeren je graag over deze unieke service of kom kijken in ons atelier!