Boot/caravan/camper

Niets is zo leuk dan jouw tweede huis 100% in te richten naar jouw smaak. Als het schuim van de kussens aan vervanging toe is zijn wij natuurlijk ook graag jouw partner. Bij de herstoffering van uw kussens brengen wij altijd nieuw dacron aan voor een mooi stofferingsresultaat. Daarnaast heeft nieuw dacron als voordeel dat het slijtage van het schuim en de stof tegengaat. Dacron heeft ook een vochtregulerende werking wat goed is voor het koudschuim en de meubelstof.

Stikken&Stofferen komt graag op locatie (bij jou thuis of camping/haven) langs om de herstofferingsopdracht te bespreken. Op basis van onze bespreking brengen wij een vrijblijvende offerte uit. Pas wanneer jij JA zegt tegen ons gaan we graag aan de slag.

Het bestaande ontwerp van jouw caravan, camper of bootkussens maken wij graag in stijl na. Maar natuurlijk staan wij zeker open voor het realiseren van al jouw wensen op maat. Onze prachtige collectie binnen- en buitenstoffen en (kunst)leer passen bij het op maat maken van jouw (her)stofferingswensen.

Wil je jouw camper/caravan of boot verkopen maar past het interieur niet bij de wensen van de toekomstig eigenaar. Een idee........ zet Stikken&Stofferen in om dat te maken wat de nieuwe eigenaar voor ogen heeft.


Tot Stikken&Stofferen!