Stikkerij

Bij de professionele (her)stoffering van een bank, stoel of kussen staat het stikken van de meubel- of kussenhoezen centraal. De reden dat Stikken&Stofferen juist extra aandacht laat uitgaan naar het stikwerk bij alles wat wij doen.

Of het nu gaat om een platte naad, een Engelse naad, een Franse naad, doorgestikte naad e.d. wij adviseren je graag naar wat voor jouw wensen het mooiste is. Een bies, het aanbrengen van knopen of passement bandjes, ritsen in diverse uitvoeringsvormen, klittenband en niet onbelangrijk alle kleuren en kwaliteiten garen en overige fournituren, Stikken&Stofferen maakt jouw wens realiteit.

In opdracht van particuliere- of zakelijke klanten maken wij producten op maat. Daarnaast bied Stikken&Stofferen een collectie kussens, honden- en kattenkussens en bijvoorbeeld de festivalbag. Meubelhoezen maken wij voor de designlabels als bijvoorbeeld  Gelderland | Linteloo maar ook voor een Ikea hoes met een stof naar keuze zijn wij graag jouw partner. Mogen wij je kussens maken of een product op maat? Breng een bezoek aan het atelier of laat een bericht achter en wij nemen contact met je op.