Wij lezen graag je feedback

Gastenboek

Ellen Weggemans
21-07-21 12:00:08
Onze 17 jaar oude camper had een facelift nodig, Stikken&Stofferen heeft de kussens van een eigentijdse nieuwe stof voorzien, ziet er onwijs gaaf uit nu!
Leny en Marcel Luitjens
19-09-19 15:27:10
Na een flinke tijd waren onze banken van Leolux toe aan vervanging. De woonboulevard kon ons eenzelfde zitcomfort alleen met een nieuwe Leolux bieden. Toen ons oog viel op onze buren: Stikken & Stofferen; gaven Carmel en Siem ons advies: met een opknapbeurt; kussens opnieuw vullen, vering nakijken/bijstellen en nieuwe bekleding zouden onze oude banken weer een tijdje meekunnen. Het resultaat is echt verbluffend! en vol trots kunnen wij onze "nieuwe" aanwinst showen. Puur vakmanschap, toewijding en topkwaliteit!
Jeroen en Marloes
19-11-18 16:00:13
Onze Mart Visser slaapbank is weer aan een nieuwe jeugd begonnen. De bank is mooi gestoffeerd en de singels zijn aangehaald. Ook twee Leolux stoelen zijn opnieuw gestoffeerd. Na met ons gesproken te hebben wisten Siem en Carmel welke stof / leer we mooi zouden vinden. Siem en Carmel, bedankt voor het advies dat jullie aan ons hebben gegeven en bedankt voor de tijd en aandacht die jullie ook aan de meubels hebben besteed.
Dick en Ingrid van den Berg
07-11-18 20:42:50
Onze bank is opnieuw bekleed met prachtig petrol blauw leer, echt heel mooi gedaan! Fijne, betrokken mensen zijn Carmel en Siem en ze verstaan hun vak. We zijn echt superblij met het eindresultaat. Wij bevelen ze dan ook van harte aan.
karin reef
05-11-18 16:36:45
Twee oude vermoeide banken: een Mart Visser en een leren Bimbambola.
Ze staan er weer stralend en als nieuw bij. Dit is echt vakmanschap.
Goede service en betrokken mensen, waar vind je dat nog.
Dank Siem en Carmen. We bevelen jullie aan bij eenieder die we kennen!
Gonzalo Fernández
04-11-18 15:17:54
Ik heb de kussens van mijn bankje in Bussum laten verstevigen en ik ben zeer tevreden over de persoonlijke aandacht en het advies van Siem. Ondanks het feit dat het een betrekkelijk kleine opdracht betrof, heeft hij alle tijd genomen en geen moeite bespaard om mij van dienst te zijn. Dat waardeer ik ontzettend. Heel erg bedankt!
Marianne Buijs
10-10-18 12:05:08
Onze Gelderland fauteuil en hocker zijn door Carmel prachtig opnieuw gestoffeerd. En eigenlijk wel iets meer dan dat, want na 12 jaar was ook de vorm van de fauteuil er wat uit. Dit is keurig hersteld en opvallend is hoe netjes de naden van de stof op de hoeken zijn afgewerkt; dit is met zorg gedaan! Er is een ruim assortiment aan stoffen.
Stikken & Stofferen: een aanrader, echt!!
Hanna Langendijk
22-07-18 12:47:09
Mijn Gelderland bank is gestoffeerd en ik ben er super blij mee.
Ook de manier waarop het contact verliep was zeer persoonlijk en betrokken. Dank daarvoor.
Mathijs Alderliesten
09-07-18 18:23:31
Onze Martin Visser stoelen zien er super uit. Hele fijne service van Carmel en Siem. Fijn contact en er werd snel gehandeld. Ze denken echt mee en nemen alle tijd. Ook de prijs was heel netjes!

Bedankt!
ron/francis bakker
04-07-18 11:58:25
Wij hebben onze leren bank laten repareren door Carmel, met de hand nog wel.Het is super netjes geworden, je ziet er niets van, super bedankt voor de goede service en het leuke contact.
Rinnie Bokkers
23-06-18 10:47:28
Ben erg tevreden over het contact met en de werkzaamheden van Carmel. Ze heeft ons met adviezen en suggesties tot een goede oplossing gebracht voor een slaapplek in onze boot. De aangeleverde materialen heeft ze daarbij op een prima manier verwerkt waardoor bijkomende kosten zijn vermeden. De communicatie verliep perfect en ook de service (Siem!) was goed.
Gerja Molema
21-06-18 20:40:07
Na lang dubben besloten om onze eetkamer stoelen te laten stofferen. En wat een goede keuze om dit door jullie te laten doen. Jullie hebben ontzettend goed meegedacht in de mogelijkheden en uiteindelijk hebben we stof en leer gecombineerd. Het is echt prachtig geworden! Bedankt voor jullie snelle service, echt super hoe makkelijk het contact verliep. Siem en Carmel bedankt!
Peter Oosthout
19-06-18 11:56:42
Carmel en Siem, jullie hebben tegen een zeer nette prijs, prachtig werk geleverd met het bekleden van onze circa 75 restaurant stoelen.
Daar ik de stoelen niet in een keer kon missen, hebben jullie het mooi opgelost door de stoelen in fasen mee te nemen en te bekleden, zodat ik toch gedurende de week mijn gasten kon verwelkomen.
Ook de samenwerking vond ik heel erg prettig.
Nogmaals Stikken en Stofferen (Carmel en Siem), bedankt voor de prettige samenwerking en het mooie en vakkundig werk dat jullie hebben geleverd.
Yvonne Beerlings
04-06-18 12:07:24
Bij Stikken&Stofferen nieuwe hoezen voor de banken in onze stacaravan in Frankrijk laten maken. De nieuwe hoezen zijn op de maten van de oude hoezen gemaakt, zonder dat de kussen aanwezig waren. Het resultaat is fantastisch ze passen perfect. Wij zijn erg tevreden met het resultaat, de deskundigheid en service.
Carmel nogmaals bedankt.
Geri Boer
14-04-18 12:47:56
Stikken&Stofferen heeft de 6 eetkamerstoelen van mijn moeder opnieuw gestoffeerd in 'ton-sur-ton' kleuren. Met kussentjes en lopertjes. Het resultaat mag er zijn!!!
Zij leveren een geweldige goede service, geven deskundig advies en de gemaakte afspraken zijn punctueel nagekomen.
Carmel, dank je wel!!
Koos en Hilde
28-02-18 12:52:22
Stikken&Stofferen stoffeerde onze Leoluxbank met een prachtige wollenstof van De Ploeg. Keurige service, goed advies en ook nog eens zeer vakkundig werk! Een aanrader! Carmel dank voor de gezellige samenwerking!
Marjo Engberts
14-02-18 12:42:06
Gefeliciteerd met jullie nieuwe zaak Stikken&Stofferen! Heel veel succes!!
fam. de Boer
13-02-18 02:08:00
Gefeliciteerd met jullie nieuwe website. Wij zijn zeer tevreden over de door Carmel gemaakte hoezen voor onze camper. Van harte bevelen wij Stikken en Stofferen aan!
Tonen: 5  10   20