Wij lezen graag je feedback

Gastenboek

18 berichten op 4 pagina's
Ellen Weggemans
21-07-21 12:00:08
Onze 17 jaar oude camper had een facelift nodig, Stikken&Stofferen heeft de kussens van een eigentijdse nieuwe stof voorzien, ziet er onwijs gaaf uit nu!
Leny en Marcel Luitjens
19-09-19 15:27:10
Na een flinke tijd waren onze banken van Leolux toe aan vervanging. De woonboulevard kon ons eenzelfde zitcomfort alleen met een nieuwe Leolux bieden. Toen ons oog viel op onze buren: Stikken & Stofferen; gaven Carmel en Siem ons advies: met een opknapbeurt; kussens opnieuw vullen, vering nakijken/bijstellen en nieuwe bekleding zouden onze oude banken weer een tijdje meekunnen. Het resultaat is echt verbluffend! en vol trots kunnen wij onze "nieuwe" aanwinst showen. Puur vakmanschap, toewijding en topkwaliteit!
Jeroen en Marloes
19-11-18 16:00:13
Onze Mart Visser slaapbank is weer aan een nieuwe jeugd begonnen. De bank is mooi gestoffeerd en de singels zijn aangehaald. Ook twee Leolux stoelen zijn opnieuw gestoffeerd. Na met ons gesproken te hebben wisten Siem en Carmel welke stof / leer we mooi zouden vinden. Siem en Carmel, bedankt voor het advies dat jullie aan ons hebben gegeven en bedankt voor de tijd en aandacht die jullie ook aan de meubels hebben besteed.
Dick en Ingrid van den Berg
07-11-18 20:42:50
Onze bank is opnieuw bekleed met prachtig petrol blauw leer, echt heel mooi gedaan! Fijne, betrokken mensen zijn Carmel en Siem en ze verstaan hun vak. We zijn echt superblij met het eindresultaat. Wij bevelen ze dan ook van harte aan.
karin reef
05-11-18 16:36:45
Twee oude vermoeide banken: een Mart Visser en een leren Bimbambola.
Ze staan er weer stralend en als nieuw bij. Dit is echt vakmanschap.
Goede service en betrokken mensen, waar vind je dat nog.
Dank Siem en Carmen. We bevelen jullie aan bij eenieder die we kennen!
Tonen: 5  10   20