Wij lezen graag je feedback

Gastenboek

20 berichten op 4 pagina's
Rita
13-01-22 14:19:36
29 Jaar heb ik hem bewaard, onze superhandige inklapbare kinderstoel in primaire kleuren. En nu zou hij gebruikt moeten worden voor mijn kleinzoon. Het stoel/zitgedeelte dat tussen het frame hing en volledig uit stof bestond was niet veilig meer, omdat de stof vergaan was.
Bij stikken en stofferen begrepen ze de emotionele waarde die de kinderstoel heeft en hebben ze een volledig nieuw stoeltje gemaakt met enorm veel aandacht voor veiligheid, comfort en kwaliteit.
Onze "Mondriaan kinderstoel" zoals Siem hem noemde is mooier geworden dan toen we hem kochten en inmiddels met veel genoegen in gebruik genomen.
H. H. Verkerk
05-01-22 07:47:00
De uit erfenis verkregen stoel van mijn (schoon)moeder werd door Stikken en Stofferen keurig opnieuw gestoffeerd en past prachtig in onze woonkamer. We zijn er heel blij mee!
Aanrader!
Ellen Weggemans
21-07-21 12:00:08
Onze 17 jaar oude camper had een facelift nodig, Stikken&Stofferen heeft de kussens van een eigentijdse nieuwe stof voorzien, ziet er onwijs gaaf uit nu!
Leny en Marcel Luitjens
19-09-19 15:27:10
Na een flinke tijd waren onze banken van Leolux toe aan vervanging. De woonboulevard kon ons eenzelfde zitcomfort alleen met een nieuwe Leolux bieden. Toen ons oog viel op onze buren: Stikken & Stofferen; gaven Carmel en Siem ons advies: met een opknapbeurt; kussens opnieuw vullen, vering nakijken/bijstellen en nieuwe bekleding zouden onze oude banken weer een tijdje meekunnen. Het resultaat is echt verbluffend! en vol trots kunnen wij onze "nieuwe" aanwinst showen. Puur vakmanschap, toewijding en topkwaliteit!
Jeroen en Marloes
19-11-18 16:00:13
Onze Mart Visser slaapbank is weer aan een nieuwe jeugd begonnen. De bank is mooi gestoffeerd en de singels zijn aangehaald. Ook twee Leolux stoelen zijn opnieuw gestoffeerd. Na met ons gesproken te hebben wisten Siem en Carmel welke stof / leer we mooi zouden vinden. Siem en Carmel, bedankt voor het advies dat jullie aan ons hebben gegeven en bedankt voor de tijd en aandacht die jullie ook aan de meubels hebben besteed.
Tonen: 5  10   20