Hier lees je alle nieuws, tips en allerlei informatie

Februari 2018
Sinds kort is Stikken&Stofferen gevestigd te Groningen in het creatieve pand van De Printfabriek. Met veel plezier gaan wij aan de slag voor iedereen die een (her)stofferingswens heeft. Naast dat wij in Groningen zitten hebben wij ook unieke samenwerkingsverbanden met stoffeerderijen in het land zodat alle expertise samenkomt. In ons atelier hebben wij een grote stoffencollectie in elk prijscategorie. Wil je zelf aan de slag gaan met wat schuim, stof of (kunst)leer dan kun je hiervoor ook bij ons terecht. Genoeg stof- en (kunst)leer keuze en wij werken alleen met de beste kwaliteit (koud)schuim. Loop gezellig bij ons binnen om vrijblijvend te informeren of rond te kijken.


Maart 2018
De nieuwe collectie van Keymer ligt in ons atelier!
Keymer heeft weer vele nieuwe stoffen met het label Care&Clean. Meubelstoffen die goed reinigbaar zijn door water en een zeepje. Ideaal voor in campers/caravans maar ook eetkamerstoelen en huishoudens met kleine kinderen. Mooie volle uni stoffen maar ook met design en weefpatronen.

Wil je meer weten over de Care&Clean collectie van Keymer klik op het icoontje 

Keymer selecteert sinds 1932 meubelstoffen, outdoor stoffen en kunstleer van hoge kwaliteit. Dit alles doen zij uiteraard volgens de laatste trends. Keymer Essential Fabrics zijn van Europese weverijen, die voldoen aan strenge Europese milieunormen. Dat garandeert constante kwaliteit en snelle levering uit voorraad. Kom gezellig langs om de nieuwe collectie te bekijken.

April 2018
Zijn jouw tuinkussens ook aan herstoffering toe?
De wintermaanden hebben wij achter ons gelaten en de lente is in volle gang. Dit betekend weer meer van het buitenleven genieten. 's Avonds langer van de late zon genieten op je tuinmeubelen. Weer fris de lente in dus waarom ook niet gelijk je tuin weer op orde brengen. Niet alleen de plantjes maar ook je tuinmeubelen of wellicht een nieuw te maken palletmeubel met op maat gemaakte kussens. Geheel in je eigen stijl, uniek dus! Laat Stikken&Stofferen jou adviseren over alle kleuren en combinatie mogelijkheden die ons ruim buitencollectie jou te bieden heeft. Onze collectie is van zeer goede kwaliteit en voldoet aan de eisen waaraan een buitenstof moet voldoen zoals waterresistent tot waterdicht, hoge kleurechtheid, schimmelbestendig en zeer slijtvast. Ook de innovatie van buitenstoffen heeft niet stil gezeten. Het gevoel van een meubelstof maar dan op je loungeset zonder je zorgen hoeven te maken over een regenbui.
Uniek en nieuw in onze collectie zijn buitenpanelen. In elk gewenst formaat met elk gewenste kleur of kleurencombinaties kan jij je muur of grijze schutting verfraaien. Een blikvanger in je tuin. Wil je juist iets out off the box in je tuin dan kan je er zelf voor kiezen om je schutting te stofferen. Elke plank stofferen wij dan met de door jou uitgekozen stof(fen) en kleur(en) keuze. Gegarandeert dat je tuin direct een andere uitstraling krijgt!