Welkom bij Stikken&Stofferen

Welkom bij DE Meubelstoffeerderij voor Noord- en Oost Nederland. Leuk dat je een kijkje komt nemen op onze vernieuwde website!

Van herstoffering van een bestaand meubel of kussen tot het op maat maken van kussens, hoezen tot meubels, ons ervaren en creatieve team maakt wat jij voor ogen hebt!

Stikken&Stofferen is een creatief bedrijf, een combinatie tussen een Stikkerij en Meubelstoffeerderij, met jarenlange ervaring met een nieuw atelier binnen het prachtige Winsum (Gn.). Iedereen is welkom binnen ons atelier. Jouw wensen en ideeën staan bij ons centraal. Wij nemen daarom de tijd voor onze klanten zodat wij zeker weten dat het eindresultaat kloppend is met wat jij in gedachte hebt.

Wil je langskomen om stoffen uit te zoeken dan zien we je graag bij ons in het Atelier. Ook komen wij vrijblijvend aan huis of bedrijf met onze stoffen- en (kunst)leer collectie zodat je de stoffen makkelijker kan combineren met de kleuren van je interieur. Wij kunnen dan gelijk jouw meubel of kussen voor de (her)stoffering beoordelen. Gratis en vrijblijvend, advies op maat!  Ben je er niet gelijk uit qua keuze dan is het voor ons geen enkel probleem dat je de stofstalen wat langer in huis hebt. Je kan dan gelijk zien wat een stofkleur doet overdag maar ook 's avonds als de lampen aangaan.

Onze website geeft een deel weer wat wij doen en kunnen bieden. Persoonlijk contact staat bij ons centraal. Bel daarom 085 - 400 03 44 of via whatsapp. 06 1119 72 16. Mailen kan natuurlijk ook naar info@stikkenenstofferen.nl of vul ons contactformulier in, binnen een dag ontvang je een reactie!

Tot ziens!