Kunstleer

De naam kunstleer doet het product kunstleer eigenlijk geen eer aan. Het is domweg een ander product dan leer en kan door de toepasbaarheid in bepaalde gevallen verstandiger zijn dan bijvoorbeeld meubelleer. Denk hierbij aan de reinigbaarheid, kleurechtheid en de bescherming tegen invloeden als slijtage, milieu-invloeden en niet onbelangrijk de prijs per meter. Wij verkopen kunstleer (of skai) daarom ook niet als vervanging van meubelleer maar als een prachtig product met zeer veel mogelijkheden en toepassingsvormen.

Net als bij meubelstoffen bieden wij een prachtige collectie Kunstleer aan. De collectie kent een scherpe prijs-kwaliteitsverhouding en is in elke kleur en design verkrijgbaar. Een eigen patroon of logo op jouw eigen kunstleer. Dat kan en geeft de uitstraling die je wenst!

Alle door ons geboden kunstleders voldoen aan alle kwaliteitsnormen en zijn toepasbaar voor meubelstoffering, panelen, projectstoffering als buitenstoffering. Jij geeft aan welk doel de herstoffering heeft en wij bieden jou kwalitatief hoogstaande producten aan. Van modern tot klassiek, wij tonen je het graag binnen ons atelier of bij jou aan huis, kantoor, haven of camping.