Care & Clean collectie
Zowel bestaande als nieuwe collecties meubelstoffen, hebben het Keymer Care & Clean label gekregen. Deze meubelstoffen zijn eenvoudig reinigbaar, en verliezen zelfs na reiniging in de wasmachine deze vuil- en vlekwerende eigenschappen niet.


Care & Clean - Reinigingsadvies                                        

 • Balpen: Water, deppen, water, zeep. Deppen met microvezeldoek. Gebruik voldoende water om zeep te verwijderen.
 • Bloed: Absorberen met een schone witte doek/tissue. Koud water, deppen, zo nodig herhalen (droog bloed behandelen als ketchup).
 • Braaksel: Met lepel zoveel mogelijk verwijderen. Water, deppen met microvezeldoek, zo nodig herhalen.
 • Chocolade: Met lepel of stofzuiger (hagelslag) zoveel mogelijk verwijderen. Water en deppen met microvezeldoek, vlek insmeren met zeep, water en deppen herhalen.
 • Ketchup: Met lepel zoveel mogelijk wegnemen. Water en deppen met microvezeldoek, zo nodig herhalen.
 • Lipstick: Water en deppen, herhalen. Water, beetje zeep en microvezeldoek. Gebruik voldoende water om zeep te verwijderen.
 • Modder: Met lepel zoveel mogelijk wegnemen. Water en deppen met microvezeldoek, zo nodig herhalen.
 • Urine: Zoveel mogelijk absorberen met doek/tissue. Water, deppen met microvezeldoek, zo nodig herhalen.
 • Viltstift: Water en deppen. Absorberen met doek/tissue, zo nodig herhalen.
 • Permanent marker: Water en deppen, zoveel mogelijk absorberen met tissue. Haarlak erop spuiten, direct wassen in de wasmachine met wasmiddel op 30ºC of deppen met water, zeep, en microvezeldoek, zo nodig herhalen.
 • Wijn: Zoveel mogelijk absorberen met schone witte doek/tissue. Water, deppen met microvezeldoek, zo nodig herhalen.
 • Waskrijt: Water en deppen, herhalen. Water, beetje zeep en microvezeldoek
                      

Care & Clean - Tips & Tricks

 • Behandel vlekken zo snel mogelijk. Hoe ouder de vlek, hoe moeilijker te verwijderen.
 • Stel een EersteHulpBijVlekken-pakketje samen; (hotel)zeepje, microvezeldoekje, tissues, klein busje haarlak, zodat je een vlek snel kunt behandelen.
 • Bij gebruik van zeep: maak eerst het zeepje nat en wrijf dat over de vlek, om te voorkomen dat je onnodig veel zeep gebruikt...en weer moet uitspoelen.
 • Gebruik ruim water maar niet onnodig veel om te voorkomen dat het meubel helemaal doorweekt raakt. Het is beter de behandeling te herhalen en de stof tussentijds droog te deppen met een microvezeldoekje of tissue.
 • Gebruik bij bloed- en chocoladevlekken altijd KOUD water. Koud water volstaat overigens bij de meeste vlekken.
 • Was de stoffen op maximaal 30ºC. Eventueel mogen ze op de koudste stand (max. 80ºC) in de droger.


Care & Clean Collectie
Stavanger - Rocks - Drops & Lakes - New Harmony - Norma/Libra/Vela - Dimension/Space - Rialto/Laredo - Chico - Adventure - Discover - Infinite - Macho

Wil je meer weten over deze stoffen, kijk dan op onze collectie pagina onder de naam Keymer.De AquaClean en Care & Clean collectie

Wie kent de zorgen niet van een nieuw gestoffeerd meubel? Het ziet er mooi uit maar vlekken van kinderen, huisdieren, feestjes of gewoon ongelukken liggen op de loer. Dankzij deze collecties kan dat verleden tijd zijn.
Deze collecties zijn van 2 verschillende leveranciers met beide een goede en duurzame kwaliteit.


AquaClean collectie
Met AquaClean reinig je alle vlekken met alleen water!

Wij weten hoe belangrijk het voor je is om je stof te kunnen reinigen. Dat is waarom wij onze beste garantie bieden dat je het gemakkelijk, snel en comfortabel kunt schoonmaken. Dankzij de AquaClean-technologie die is opgenomen in onze geselecteerde stoffen, kun je alleen water gebruiken om af en toe vlekken zoals wijn, koffie en voedsel te reinigen. Het is raadzaam om een ​​stofzuiger te gebruiken om stof te verwijderen.

Reinigen met water, in drie eenvoudige stappen:
Zo eenvoudig als ABC!  In slechts drie stappen kun je zelfs de meest hardnekkige vlekken verwijderen.  Onze AquaClean-collectie biedt mode, kleur, textuur en kwaliteit, terwijl jij jouw comfort behoudt.
 1. Verwijder overtollig product dat op de stof is gemorst.
 2. Breng water aan op de vlek, rechtstreeks of met een papieren zakdoekje of een absorberende doek, zonder de bekleding te vochtig te maken.  Wacht een paar seconden.
 3. Druk op de vlek met het papieren doekje of de doek en wrijf zachtjes over de stof met cirkelvormige bewegingen.  Als de vlek niet volledig verdwijnt, herhaalt u het proces zo vaak als nodig.  Om de moeilijkste vlekken, zoals permanente markeringen, volledig te verwijderen, voeg je water en een beetje zeep toe.

Waarom AquaClean?
Omdat het een revolutionair product is dat je in staat stelt om de stof alleen met water te reinigen, in een zeer korte tijd en zeer effectief.  Het Aquaclean-behandelingssysteem dekt elke afzonderlijke vezel met een onzichtbare moleculaire coating.  Dit voorkomt dat vuil de vezels van de stof binnendringt, wat helpt om de stof te onderhouden en de levensduur van uw bankbekleding te verlengen.

Collecties met AquaClear
Arthur - César - David - Harry - James - Jean - Jeff - Louis - mijlen - roodborstje - William

Wil je meer weten over deze stoffen, kijk dan op onze collectie pagina onder de naam Aristide.