Buitenstof

De beste buitenstoffen met een meubelstof gevoel en kwaliteit! Stikken&Stofferen is ook jouw partner voor prachtige  buitenstoffen. Wij stelde een unieke collectie samen van alleen maar topleveranciers uit Nederland en België. Van bijzondere designstoffen tot en met uni outdoorstoffen voldoend aan alle eigenschappen om alle weersoorten te doorstaan.

Alle door Stikken&Stofferen geboden outdoorstoffen zijn getest volgens de enige echte testmethode voor buitengebruik; BS EN ISO-B04:1999. Deze testmethode test niet alleen de kleurechtheid en UV-bestendigheid van de stoffen maar ook het verweringsproces. Aangezien outdoor stoffen het hele jaar door blootgesteld worden aan zware weersomstandigheden is dit de enige norm die aantoont dat de stof jarenlang mooi en fris blijft.

Daarnaast beschikken de stoffen binnen onze collectie ook over alle andere noodzakelijke eigenschappen voor buiten zoals water- en vuilafstotend, chloor- en zeewaterbestendig, schimmelvrij, etc. Velen van de stofkwaliteiten voldoen bij de productie aan de Oeko-Tex standard 100 gecertificeerd en zijn recyclebaar.

De outdoorstoffen van Stikken&Stofferen zijn toepasbaar voor bijvoorbeeld; loungekussens, bootkussens, tuinkussens,  schaduwdoeken maar ook voor buitenpanelen, stofferen van overige tuinmeubelen e.d.

Naast outdoorstoffen bieden wij een ruime collectie kunstleer voor buitengebruik aan. Deze collectie bieden wij in tientallen kleuren en design aan. Zelfs heus leder voor buitengebruik bieden wij aan tegen een scherpe prijs-kwaliteitsverhouding.

Door weer, wind, water en vooral veel zon is Stikken&Stofferen graag jouw partner voor het leveren van de buitenstoffering naar wens!