Collecties

Stikken&Stofferen stelde een prachtige collectie meubelstoffen- en (kunst)leer collectie voor onze klanten samen. Voor elk interieur, of het nu klassiek, modern, vintage of helemaal 'out of the box' is, hebben wij een kwalitatief, duurzaam en divers assortiment.  Met onze leveranciers uit Nederland en België maakte wij prachtige afspraken waardoor wij zowel alle benodigde stoffen, (kunst)leer als bijvoorbeeld het koudschuim tegen een scherpe prijs kunnen aanbieden

Heb je een leuk logo of een mooi ontwerp dan kunnen wij dat op meubelstof of kunstleer laten printen. Je gepersonaliseerde stof waarmee wij jouw meubel of kussen kunnen stofferen. Vraag naar de mogelijkheden!

Naast een uitgebreide collectie aan meubelstoffen is er net zoveel keuze aan buitenstoffen. Deze zijn natuurlijk zeer geschikt voor jouw tuinmeubels maar ook voor boten, caravans en campers. De stoffen zijn qua structuur niet te onderscheiden van een binnenstof en zijn minimaal waterresistent. Buiten zitten met een binnen gevoel!

Natuurlijk tonen wij je de collectie graag. Kom bij ons langs en wij tonen je alle mogelijkheden. Stoffen moet je namelijk niet alleen zien maar vooral voelen! Natuurlijk komen wij ook graag bij je langs. 

Ook is het mogelijk een afspraak te maken met onze interieurstyliste om samen te beoordelen welke kleuren en stofsoorten het best passen bij jouw interieur, meubel of kussen maar vooral wensen.


Wij leveren meubelstoffen, kunstleer en meubelleder van o.a. de volgende leveranciers:
Keymer -Pintail - TrekatexAristide - Warwick Fabricks - Buvetex - De Ploeg - Gabriel - Simta - Alcantara - Carmat
Kvadrat - Van Leeuwen leder - Ad Hulst - Bruder